Читателка на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в KAT-Пловдив, случило е днес.

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в KAT-Пловдив, случило е днес.
Коментари Харесай

Сигнал: Това се случва ежедневно пред очите на служителите на КАТ-Пловдив

Читателка на  Plovdiv24.bg  разказа за неприятно преживяване в KAT-Пловдив, случило е през днешния ден. Ето какво ни написа тя:

``Днес на входа на KAT-Пловдив ме нападнаха 6 -7 циганчета. Спрях колата, споделих им, че ще им дам пари, откакто си свърша работата. Върнах се и видях, че до колата имаше единствено едно циганче - дадох му 1 лев, качих се и потеглих. Но по-късно ме подгони едно момиче от тях и стартира да блъска по колата ми с юмруци. Можеше да стане случай -  да я блъсна или да мина през краката ѝ.

Това се случва пред очите на чиновници на КАТ всекидневно. Полицаите ми споделиха, че би трябвало да викна 3-то районно, тъй като на тях не им се занимава с ромите, знаят ги че мародерстват, само че нищо не могат да създадат! КАТ няма личен паркинг, на който можеш да спреш и да си свършиш умерено работата? Това би трябвало да се промени - безумство е да ставаме жертва на тайфа роми пред българска институция!``, добавя своя описа пловдивчанката.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР